TALLER DE REPARACIONS I MANTENIMENT

Especialitzats en reparar, mantenir i cuidar la teva caravana i autocaravana

A CARVISA Campingmarket disposem d’un servei de taller, amb anys d’experiència en reparacions i manteniment, tant a les nostres instal·lacions a Vila-seca com d’assistència mòbil al càmping. Li oferim un servei integral en el manteniment i posada a punt del seu vehicle, així com qualsevol reparació o instal·lació d’accessoris en la seva caravana o autocaravana.

A continuació us presentem els complements i ofertes que podem instal·lar en la teva autocaravana o caravana amb el nostre taller de reparacions. Si vols més informació, sobre les següents ofertes, pots contactar amb nosaltres a través del formulari que deixem a final de la pàgina, trucar-nos al 977 390 013 o enviar un correu electrònic a carvisa@carvisa.com

OFERTA AIRE BELAIRE

El Belaire és un aire condicionat pel sostre, ideal per a qualsevol caravana o autocaravana, des d’un petit remolc fins a les autocaravanes més completes. Es tracta d’un sistema lleuger i complet, amb una unitat de control remot electrònic. Aquest model de cicle invers també compta amb un exclusiu sistema d’anti-congelació que permet el seu funcionament fins i tot a temperatures de -5ºC.

OFERTA MOVER AUTO

Enduro EM303A Luxe. Motor a engranatge -millora de les funcions SoftGo i SoftStop de parada i arrencada progressiva-. Enganxament i desenganxament automàtic amb ajuda del comandament a distància. Disponible per caravanes de 2000kg i 2200 kg de pes màxim.

TOLDO FIAMMA F45 4M

Instal·lació de tendal Fiamma F45 4M per a caravanes, campers i autocaravanes, solucions LED per il·luminar les nits al teu tendal, doble canalina sobre el frontal que permet la instal·lació de dos panells frontals, obertura i tancament silenciosos i ràpids gràcies al mecanisme de seguretat Auto- Lock i tancament sempre perfecte gràcies als indicadors visuals Dual Security.

 

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació